Elektricitet är vår specialitet

Vi erbjuder flera olika typer av tjänster relaterade till elektricitet och elinstallationer. Några av dessa ser du nedan.

img

Installation av laddboxar

En av de typer av elinstallationer som vi utför är installation av laddboxar. Med en laddbox gör du det betydligt mer bekvämt för dig själv att äga och använda dig av en elbil. Med en sådan går det nämligen väldigt mycket snabbare att ladda en eldriven bil än vad som är fallet med ett vanligt eluttag.

img

Belysning

Ett annat område som vi specialiserar oss på är belysning. Vi håller oss alltid uppdaterade med de allra senaste trenderna och arbetar med moderna ljuskällor och belysningsanläggningar.

img

Elinstallationer

Laddboxar och belysning är inte de enda typer av elinstallationer vi kan hjälpa dig med. Oavsett vilken typ av elinstallation det än gäller kan vi nämligen utföra den åt dig. Vi tar oss dessutom an uppdrag av alla tänkbara olika storlekar, stora som små.

img

KNX

Vi har specialkompetens inom KNX eftersom en av våra montörer är utbildad inom detta. Behöver du hjälp med det kan du därför vända dig till oss.